Khamis, 17 November 2011

9MM CLUB @ THE ZON JB

Bila sebut je Club terkenang plak tempat aku selalu lepak ngan member-member diwaktu malam menjadi hantu malam.. mana x nye.. tempat tu lah membawa bermacam-macam kesah... adoiii what ever it is 9mm Club @ The Zon Jb adalah Club yang terbaik di Johor Bahru yang penah aku pergi setakat ni.. Korang tengoklah sendiri enviroment dalam club tu.. walaupun kecik tp yang membuat aku puas hati melepak dalam club tersebut disebabkan SOUND SISTEM yang boom!!!.. and always PAX!!!! kalo x percaya korang boleh lah add Facebook dorang kat sini 9MM Club @ The Zon . Kat bawah ni rupa 9mm.. harap korang yang datang ke JB nanti boleh singgah kejap~






sebenarnya CLUB ni adalah club open. maksud saya club campuran... so sesapa yang rasa dirinya dua alam pun boleh juga masok.. no hal lah beb... cuci matalah katekan.... ekekeke~

3 ulasan:

  1. aiyo terbaik .....jb tunggu i balik nak berjimba2 n tergedik2 kat stulang laut

    BalasPadam
  2. Haruslah yang terbaik... hehehe tp sapekah gerangan anda yang benama TANPA NAMA? ngeeee

    BalasPadam
  3. nice (: hehe.

    BalasPadam

Thanks 4 the comment